fbpx

Bliv influencer

 

Hos Socks2Go leder vi efter nye talenter, der har lyst til at promovere vores populære kvalitetsprodukter. Hvis du har et større antal følgere og har interesse for vores produkter, hører vi gerne fra dig!

 

Lyder det som noget for tid? Læs med nedenfor for at se, om du passer til vores influencerprofil.

 

Hvad skal der til for at blive influencer hos Socks2Go?

 

For os er det vigtigt, at vores influencers værner om deres brand. Du har et godt forhold til dine følgere og opnår altid stort engagement. Du vælger vores produkter, fordi de passer til din profil, og du elsker at vise produkterne frem på en moderigtig måde. Derfor er det også vigtigt, at du tager flotte billeder, som visuelt udstråler både personlighed og kvalitet.

 

Vi ønsker at opnå et længerevarende samarbejde med vores influencers.

 

Hvordan bliver man influencer hos Socks2Go?

 

Hos Socks2Go samarbejder vi med Make Influence om vores influencerprogram. Programmet er kommisionsbaseret, hvilket vil sige, at du bliver betalt for hvert et salg, du laver med vores produkter. Dine indtjeningsmuligheder er derfor ubegrænsede, når du er influencer hos os.

 

Lyder det interessant? Følg linket herunder og læs mere om dine muligheder:

 

https://makeinfluence.com/dk/influencer

 

Modtager jeg produkter som influencer hos Socks2Go?

 

Når du opretter dig som influencer hos os gennem Make Influence, giver det os mulighed for at se data fra din profil på de sociale medier. Ud fra dette vurderer vi, om du har nok følgere til, at vi kan sende produkter til dig.

 

Hvis du får produkter fra Socks2Go, skal du promovere det på din profil minimum to gange om ugen i form af både billeder og stories på Instagram. Det er vigtigt, at du tagger Socks2Go’s Instagramprofil, så dine følgere nemt kan finde frem til vores side.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.