Om os

Socks2Go er en engrosvirksomhed med hovedsæde i Island. Vores sokker produceres under eget varemærke og design; alt sammen i meget høj kvalitet.

Nuværende forsyner Socks2Go omkring 50 butikker i Island med et stort udvalg af kvalitetssokker til brug indenfor både sport, fritid, arbejde, fiskeri og natur. Vores sokker kommer i alle størrelser til både mænd, kvinder og børn. Der er flere forskellige længder, tykkelser m.v. at vælge imellem hos os, og derfor kan du altid finde de helt rigtige par hos Socks2Go!

Vi får produceret klassiske og funktionelle sokker i stilrene designs i de bedste materialer, som er virkeligt behagelige for fødderne. Vores sokker er åndbare og har en lang holdbarhed.

Vi har et tæt samarbejde med producenten og besøger ofte fabrikker, hvor vi udvælger farver og garner, samt skaber nye designs i samarbejde med medarbejderne. Har du ønsker eller ideer til et nyt design? I så fald er du altid velkommen til at kontakte os på mail, da vi elsker at få gode inputs fra vores kunder.

Vi står personligt inde for, at alle vores sokker er produceret under etisk forsvarlige vilkår.