fbpx

Om Socks2Go

Det store sokkeeventyr

 

De fleste kender nok ordsproget når en dør lukkes, åbnes en ny.

 

For mig viste det sig at få stor betydning, da jeg for 3 år siden modtog en opsigelse fra mit gamle arbejde over mail. Samme dag blev jeg ud af det blå kontaktet af en gammel ven, jeg kendte fra 35 år tidligere. Efter en lang snak spurgte han mig, hvad jeg mon havde tænkt mig, at der skulle ske nu?

 

Det forholder sig sådan, at min ven ejer en fabrik, der producerer sokker, og da jeg jokende foreslog, at jeg da kunne begynde at sælge sokker, lød det måske slet ikke så fjollet, som jeg først havde antaget.

 

Således begyndte mit store sokkeeventyr, og jeg brugte opsigelsesperioden fra mit arbejde til opstarten af min nye virksomhed.

 

En helt ny start

 

I begyndelsen var det hårdt arbejde at starte en hjemmeside, når man ikke har kendskab til den slags i forvejen. Med hjælp fra min datter fik jeg designet et logo til Socks2Go, og efter mange besøg på sokkefabrikken i forbindelse med kvalitetstjek og produktion, ankom der endelig en stor container med strømper til Island – og jeg kunne nu åbne min hjemmeside med henblik på salg.

 

Al opstart kan være hård, og da ingen på det tidspunkt kendte til min hjemmeside, måtte jeg tage sagen i egen hånd. Jeg fyldte min bil med sokker og kørte til nabobyen, hvor jeg begyndte at banke på døre. Min første kunde var en mand med to små piger, der – efter den første overraskelse over, at jeg solgte sokker fra dør til dør – endte med at købe ind til hele hans familie; specielt hans kone, som arbejdede i en fiskefabrik og døjede med kolde fødder.

 

Da jeg kontaktede ham et par dage senere, fortalte han mig, at han var meget tilfreds med kvaliteten af hans nyerhvervede sokker.

Hvor der er vilje, er der en vej

 

Det blev den spæde start på mit eventyr, som kun er blevet endnu mere spændende: jeg har kørt landet rundt for at besøge bondegårde, autoværksteder og fabrikker – jeg har sågar solgt sokker ud af bagagerummet i min bil, da jeg stoppede for at tanke benzin!

 

Jeg har modtaget så mange glade og positive tilkendegivelser omkring mine produkter, hvilket er en kæmpe drivkraft for mig. Jeg ønsker at give alle mine kunder nem og hurtig adgang til lækre kvalitetssokker uanset deres behov – og det er meningen med min hjemmeside her, der lader mig nå ud til de mange skønne kunder, jeg ikke kan nå med bil.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.