fbpx

Om Socks2Go

Når en ny dør åbnes

De fleste kender ordsproget ”Når en dør lukkes, åbnes en ny”. Dette er lige hvad der skete for mig. I 2016 mistede jeg mit job som bogholder efter 20 år i Danmark. Lige pludseligt sad jeg der med en opsigelse i hånden og vidste ikke hvad jeg skulle tage mig til. I det samme øjeblik som jeg sad med opsigelsen blev jeg kontaktet af en ven jeg ikke havde hørt fra i 35 år. Han havde lige fundet mig på facebook og spørgte hvordan jeg havde det. Denne ven ejer tilfældigvis en sokkefabrik og da han efter en lang snak i telefonen senere på aften, spurgte mig hvad jeg nu ville tage mig til, svarede jeg for sjov med at jeg altid kunne sælge sokker. Det viste sig at det måske ikke var så dum en idé alligevel.

Jeg brugte opsigelsesperioden til at starte min nye virksomhed. Det var hårdt arbejde og mange nye ting at sætte sig ind i. Jeg skulle starte en hjemmeside og til det fik jeg hjælp fra min datter som også designede mit nye logo. Jeg skulle rejse flere gange for at besøge fabrikken, tjekke kvaliteten af varerne og produktionen før jeg modtog en kæmpe container med sokker til Island, hvor jeg havde min nye base. Jeg kunne nu åbne min hjemmeside med henblik på salg.

Jeg var ukendt og det var min hjemmeside også, hvad gør man så. Jeg havde ikke råd til stor markedsføring og annoncer i medierne. Jeg valgte derfor den simple måde: at køre rundt i landet og præsentere min vare i håbet om at rygtet om kvalitetssokker fra Socks2Go ville sprede sig. Jeg pakkede bilen fuld af sokker, kørte fra by til by, besøgte landmænd, stoppede ved fiske fabrikker, havne, dagligvarebutikker, jeg solgte endda sokker fra bagagerummet engang imens jeg tankede bilen. Jeg gik dør til dør i nogle byer og solgte sokker til familier.

Kun positive tilbagemeldinger

Folk tog godt imod mig og fik kun positive tilbagemeldinger. Folk var generelt meget overraskede over hvor god kvaliteten var på mine sokker og mange havde rekommanderet dem til både venner og familie. På denne vis fik jeg markedsført min hjemmeside, jeg brugte også nogle af de fantastiske lokationer på Island til at tage billeder af mine sokker og dele materialet på Facebook og Instagram i håb om at de sociale medier ville tage godt imod min vare, hvilket de har gjort.

Jeg har i dag tæt på 50 butikker på Island der sælger mine sokker, den høje kvalitet og komfort er det der sælger sokkerne. I øjeblikket arbejdes der på markedsføring og salg i Danmark hvor jeg også har åbnet en salgsside og desuden er der nogle sælgere fra USA der importerer mine sokker.

Sådan kan livet tage en ny drejning når man mindst venter det. Den dag jeg stod med opsigelsesbrevet i hånden og troede at nu ventede der kun en massiv nedtur, med jobansøgninger og afslag, tog livet en u-drejning og en ny dør åbnedes til et iværksættereventyr som jeg endnu ikke ved hvor ender. En ting er dog sikker, og det er at jeg nyder rejsen og dens udfordringer.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.